Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Veszprém - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Veszprém
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dokumentum Center

Dokumentum Center

Cégünk 1996-ban alakult kis családi válllakozásként. Célunk volt Veszprém és vonzáskörzetének bérmásolási igényeinek maximális kielégítése, ezért a kezdetektől az egyszerű fekete-fehér másoláson kívül a tervrajzmásolás, iratkötés, bélyegző és névjegykártya készítés is a profilba tartozott. Első üzlethelyiségünket hamar kinőttük, mind alapterület, mind tevékenységek körében. Mára a szolgáltatások széles skálájával és gépeink teljesítményével bátran állíthatjuk, hogy nem csak a város, de a megye legnagyobb másolószalonjai között képviseltetjük magunkat. Igyekszünk tapasztalatainkal, szakértelmünkkel hozzájárulni ahhoz, hogy az Ön elképzelése a legtökéletesebb formában és minőségben valósuljon meg. Partnereink elégedettségének záloga a határidők folyamatos betartása, a megbízások elvárt színvonalon történő teljesítése, amelyet jól képzett szakembereink biztosítanak. Online internet kapcsolatnak köszönhetően e-mail-en eljuttatott anyagát rövid időn belül elkészítjük, így Ön rendkívül gyorsan juthat hozzá kinyomtatott példányaihoz.

OnyxPrint

OnyxPrint

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, kreatív szakemberekből álló vállalkozás. Tevékenységének megkezdésétől fogva, az Onyxprint Kft. saját tulajdonú gépparkkal rendelkezik, így képes a gyártási folyamat teljes vertikumát, minden munkafolyamatot, házon belül elvégezni. A cég tevékenységi körébe nem csupán a nyomatok tervezése és legyártása tartozik hanem ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítésére törekszünk. Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények minél jobb kielégítése, ennek érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük.

Tapolca Kft.

Tapolca Kft.

Nem hétköznapi megoldás egy moziban fénymásolás és nyomtatás szolgáltatást nyújtani, de Tapolcán egy cég ezt a megoldást választotta. Árait tekintve nem egy olcsó hely, de ha minden kötél szakad, életet menthet.

Városi Könyvtár Balatonfüred

Városi Könyvtár Balatonfüred

A Balatonfüred, Kossuth utca 35. sz. alatt lévő könyvtárunk biztosítja városunk területén a közkönyvtári ellátást. Korhatárra és érdeklődési körre való tekintet nélkül várunk minden kedves könyvbarátot. Könyvtárunk valamennyi munkatársának célja a minőségi szolgáltatás nyújtása, továbbá egy olyan kulturális környezet megteremtése, ahol a tudás és az ismeretek megszerzésének a hagyományokat megőrző, ugyanakkor korszerű, változatos formái állnak a könyvtárunkba érkező olvasók rendelkezésére. Kérjük, látogassa Ön is Könyvtárunkat, és észrevételeivel, véleményével segítse munkánkat, hogy az Ön megelégedésére a jövőben minél eredményesebben láthassuk el feladatunkat.

Tuti menü