Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nógrád képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Nógrád - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Nógrád
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balassi Bálint Megyei Könyvtár

Balassi Bálint Megyei Könyvtár

Honlapunk elsősorban a könyvtárat, és a Palócföld irodalmi, művészeti, közéleti folyóiratot mutatja be, de igyekszik utat nyitni más oktatási és kulturális intézmények felé, a fenntartó Salgótarján város irányába is. Weblapunkkal segíteni szeretnénk Önnek abban, hogy intézményünk sokszínű és korszerű szolgáltatásait megismerhesse, tájékozódni tudjon rendezvényeinkről, programjainkról, és nem utolsó sorban pedig szeretnénk elérni azt is, hogy személyesen is ellátogasson könyvtárunkba. Intézményünk változások előtt áll. Valamennyi nehézségünk ellenére azt szeretnénk, ha könyvtárunk olyan dinamikusan fejlődő, megújulásra képes intézménye lenne Salgótarjánnak és Nógrád megyének, amely képes a használói igények kielégítésére, minőségi szolgáltatási rendszerével elébe megy a változásoknak és rugalmasan képes feladatait ellátni. Feladatrendszere, szolgáltatásai túlmutatnak az épület falain, látványos és fontos szereplőjévé válik Nógrád megye kulturális életének. A Balassi Bálint Megyei Könyvtár kollektívája ezért a célért kíván dolgozni a jövőben is.

Madách Imre Városi Könyvtár

Madách Imre Városi Könyvtár

Bevezettük a következő szolgáltatásokat: fénymásolás, számítógépes nyomtatás, szkennelés, fax küldése és fogadása. Az információhoz való egyetemes hozzáférést könyvtárközi kölcsönzés útján biztosítjuk. 2002. január 1-jén indítottuk közhasznú információs szolgáltatásunkat, 2003-ban európai uniós különgyűjteményt hoztunk létre. Az intézmény három évtizede folytat könyvkiadói tevékenységet és számos könyv szöveggondozását, szerkesztését, nyomdai előkészítését végeztük el. Az óvodás, az általános- és középiskolás korosztály könyvtárhasználati kultúráját egyéni és csoportos foglalkozások keretében gyarapítottuk. Író-olvasó találkozókat, konferenciákat, emléküléseket, kiállításokat és egyéb rendezvényeket szerveztünk valamennyi korosztály számára, kiemelkedő személyiségek meghívásával.

Szobi Érdy János Könyvtár és Információs Központ

Szobi Érdy János Könyvtár és Információs Központ

A könyvtár 'alapfunkcióján' túl rendszeresen szervez különféle programokat felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Így évente megrendezésre kerülnek a nemzetközi mese- és prózamondó versenyek, a többéves múltra visszatekintő nyaranként lebonyolított táborok, ünnepekhez kapcsolódó kézműves foglalkozások, vetélkedők. Kiemelkedő az egész napos szórakoztatást nyújtó, több intézmény közreműködésével szervezett Gyermeknapi rendezvény, melyen részt vesz a város apraja- nagyja. Felnőttek részére 1998-tól bevezette az 'Ötórai tea' c. programot, amelyen diavetítéssel egybekötött úti beszámolók hangzanak el. Továbbá író-olvasótalálkozók, kiállítások rendezésével kínál színvonalas programot olvasóinak és a témák iránt érdeklődőknek A könyvtár alapvető szolgáltatásai ingyenesek, de könyvtárpártolóként lehetőség van az intézmény támogatására.

Teleki László Városi Könyvtár

Teleki László Városi Könyvtár

Fénymásolás, nyomtatás: Fénymásolást csak a saját állományunkból vállalunk, térítési díj ellenében, a szerzői jogi törvény rendelkezéseinek figyelembevételével. Díjszabás: A/4-es: 25 Ft/oldal A/4-es dupla oldal: 36 Ft A/3-as: 46 Ft/oldal A/3-as dupla oldal: 56 Ft Helyismereti anyagból: A/4-es: 36 Ft A/4-es dupla oldal: 46 Ft/oldal A/3-as: 46 Ft/oldal A/3-as dupla oldal: 66 Ft Színes másolás: 102 Ft Nyomtatás számítógépről: Színes: 102 Ft/oldal Fekete - fehér: 30 Ft/oldal Fekete - fehér dupla oldal: 41 Ft

Tuti menü