Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom-Esztergom képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Komárom-Esztergom - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Komárom-Esztergom
Keresés
Találatok száma - 4 db
Colorposter

Colorposter

A nyomathordozó formátumát tekintve alapvetően kétféle nyomtatási eljárást különböztetünk meg: íves és tekercses. Nyomdánkban a nyomat mérete és a felhasználás jellege határozza meg, hogy melyik eljárást használjuk. Íves nyomtatásunk elsősorban Konica Minolta berendezésekre épül. Digitális technológia lévén előnyben részesítjük a jó minőségű digitális papírokat. A nagyobb mennyiségű munkákat a versenyképes árak érdekében offszet technológiával állítjuk elő. A leadott anyagokat lehetőség szerint pdf formátumban, 300 dpi felbontásban várjuk. Amennyiben ettől eltérő formátumú, felbontású anyaggal rendelkezik, kérje segítségünket. Az általunk felhasználat papírok 80-300 gramm közötti anyagok, melyek fényes, matt, kreatív, papír alapú öntapadó kivitelben választhatók. Ahhoz, hogy egy kész terméket kapjunk, nem elegendő kinyomtatni az anyagot, utófeldolgozás is szükségszerű, ami lehet: méretre vágás, darabolás, tűzés, irkafűzés, ragasztókötés, spirálozás, biegelés, hajtogatás, lyukasztás, fóliázás, aranyozás, formalakkozás (fényezés) és számos megoldás lehetséges, melyekről részletesen a Kötészet menüpontban kaphat információt.

DP Copy

DP Copy

Szakdolgozatok, diplomamunkák, dokumentumok, képek, plakátok, nyomtatása és fénymásolása, reklám és ajándék tárgyak, egyedi pólók készítése valamint egyéb irodatechnikai szolgáltatások kitűnő minőségben! Kis mennyiségű, akár pár oldalas munkákat is ellátunk! Kitűnő minőségű Epson színes, tintasugaras fénymásolóval, Samsung színes lézer nyomtatóval, HP plotterel, valamint OKI fekete fehér lézer nyomtatóval és Minolta fekete-fehér illetve színes A3-as digitális fénymásolókkal dolgozunk! Szemelőt tartjuk, hogy mind munkánk, mind pedig az általunk használt kellékek és gépek minőségében kompromisszumot nem tűrünk! Nagyobb megrendelésnél egyedi árak, valamint mennyiségi kedvezmény! Hétfőtől péntekig várjuk Önt a nyitva tartásban szereplő időpontokban!

G-BOX

G-BOX

Színes-, fekete-fehér fénymásolás és nyomtatás Nagy teljesítményű színes és fekete-fehér lézerfénymásoló-nyomtató berendezésekkel állunk azon kedves Ügyfeleink rendelkezésére, akiknek mind az üzleti, mind pedig a magánéletben fontos az igényes színes megjelenés dokumentumaikban.

Spori Print Vincze

Spori Print Vincze

Fő profilunk a nyomdai termékek gyártása és nyomdai szolgáltatások nyújtása, döntően a beszállítói tevékenységéhez kötődően. Mára japán autóipari cégnek stabil, elismert, első szintű beszállítói vagyunk. 2004-ben, és 2007-ben cégünk elnyerte a Magyar Suzuki Zrt 'Év Beszállítója' címét. Ügyfeleink közé tartozik többek között a Diamon Hungary, a Tyco Electronics, az Innomed Medical Zrt és Esztergom önkormányzata is. Hazai munkáink mellett szlovákiai megrendeléseknek is eleget teszünk. Főbb erősségeink: precizitás, megfizethetőség, gyors és hatékony munkavégzés, szakmai felkészültség. Várjuk Önt is ügyfeleink táborába!

Tuti menü