Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fénymásolás.tlap.hu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fénymásolás.tlap.hu képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Alba Nyomda

Alba Nyomda

A Copystore Nyomdaipari Kft.-t 2008. óta működik, egyszemélyes grafikai stúdióként indult. Kezdetben alvállalkozó nyomdai kivitelezők bevonásával szolgáltam ki Ügyfeleimet. Az évek során elégedett Ügyfeleink szépen növekvő számának és a bevételek újabb és újabb fejlesztésekre történő fordításának köszönhetően mára egy tehetséges szakemberi gárdával és a legújabb technológiára épülő gépparkkal állunk rendelkezésre mindennemű reklám és nyomdai kivitelezési feladatban.

aRt Copy Studio Kft.

aRt Copy Studio Kft.

Küldje/hozza el digitális állományát pendrive-on, e-mail-en, egyéb hordozó eszközön. Mi megtervezzük önnek a grafikát, melyet jóváhagyás után kinyomtatunk, elkészítünk. Legkésőbb néhány napon belül átveheti kész termékét!

Bakler

Bakler

Amennyiben cégének prospektusokra, szórólapokra, bármilyen egyedi kiadványra van szüksége, újságot, vagy éppen könyvet szeretne nyomtatni, ne kötelezze el magát, amíg nem kért tőlünk is árajánlatot. Amennyiben diplomamunkáját, régi újságjait szeretné beköttetni, vagy bármilyen kreatív ötlete van a témában, Kőszegi úti boltunkban készséggel állunk rendelkezésére!

Balassi Bálint Megyei Könyvtár

Balassi Bálint Megyei Könyvtár

Honlapunk elsősorban a könyvtárat, és a Palócföld irodalmi, művészeti, közéleti folyóiratot mutatja be, de igyekszik utat nyitni más oktatási és kulturális intézmények felé, a fenntartó Salgótarján város irányába is. Weblapunkkal segíteni szeretnénk Önnek abban, hogy intézményünk sokszínű és korszerű szolgáltatásait megismerhesse, tájékozódni tudjon rendezvényeinkről, programjainkról, és nem utolsó sorban pedig szeretnénk elérni azt is, hogy személyesen is ellátogasson könyvtárunkba. Intézményünk változások előtt áll. Valamennyi nehézségünk ellenére azt szeretnénk, ha könyvtárunk olyan dinamikusan fejlődő, megújulásra képes intézménye lenne Salgótarjánnak és Nógrád megyének, amely képes a használói igények kielégítésére, minőségi szolgáltatási rendszerével elébe megy a változásoknak és rugalmasan képes feladatait ellátni. Feladatrendszere, szolgáltatásai túlmutatnak az épület falain, látványos és fontos szereplőjévé válik Nógrád megye kulturális életének. A Balassi Bálint Megyei Könyvtár kollektívája ezért a célért kíván dolgozni a jövőben is.

BAM - Törökbálint

BAM - Törökbálint

Családi vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk, az eltelt idő alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb minőségi szolgáltatással álljunk a vásárlóink rendelkezésére. Ezen információs oldalon keresztül, szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat akcióinkról, szolgáltatásainkról és elérhetőségeinkről. Üzletünkben családias hangulatban várjuk, a régi és az új vásárlóinkat.

Békés Városi Püski Sándor Könyvtár

Békés Városi Püski Sándor Könyvtár

Jövőbeli fő célunk az, hogy a békési könyvtár is biztosítson épülettől és nyitva tartási időtől függetlenül hozzáférést az információkhoz, adatokhoz, könyvtári szolgáltatások jelentős részéhez. A megvalósításhoz könyvtári portál kialakítása szükséges. A portál az egységes regisztrációs rendszer segítségével kaput jelent az összes elérhető szolgáltatáshoz, nemcsak a békési, hanem a magyarországi könyvtári hálózat egészére nézve. Másolási szolgáltatás a szerzői jogi előírások betartásával kérhető. Az 1999. évi LXXVI. törvény- a szerzői jogról - értelmében teljes könyv ill. folyóiratszám másolása szigorúan tilos! Hozott dokumentumról is készítünk másolatot. Igény szerint a dokumentumokról digitális másolatot is készítünk.

Bélyegző Centrum

Bélyegző Centrum

Fekete-fehér, színes fénymásolás, A5- A3 méretig, egy-, és kétoldalas másolás, nagy kapacitású gépeinkkel. Vállaljuk dokumentumai lézer minőségű nyomtatását fekete-fehérben vagy színesben, A/4 vagy A/3-as méretben, egyoldalas és kétoldalas kivitelben. A nyomtatást magas minőségű papírra végezzük (80g-tól 280g-ig).

Bene Print

Bene Print

A Bene Print Kft vállalja prospektusok, időszaki kiadványok, újságok, könyvek, plakátok, meghívók, naptárak, névjegyek, egyedi kiadványok, szórólapok, céges prezentációk/kiadványok, etikettek színes nyomtatását, másolását, továbbá vállal logótervezést is.

Betűbolt

Betűbolt

Üzletünk Miskolc belvárosában a Metropol Üzletház földszintjén 1998 óta várja régi és új ügyfeleit, vásárlóit. Az első években a bélyegző- és névjegykártya készítés illetve a fénymásolás jelentette a fő tevékenységi kört. Majd szolgáltatásunkat, áruválasztékunkat folyamatosan bővítve mára egy sokoldalú üzletté nőtte ki magát. A Betűboltban a városban az elsők között vezettük be a bélyegzőkészítés 1 óra alatt is szolgáltatást, amely mára egyre népszerűbb és ismertebb lett. Nyomtatványokkal, papíráruval, irodai kiegészítőkkel, tintapatronok széles választékával várjuk vásárlóinkat. Több éves tapasztalattal várjuk az egyéni pólónyomtatással megrendelésüket, kiegészítve számos fényképes ajándéktárgy készítéssel, többek között egyedi bögre, korsó, kirakó (puzzle), egérpad, kötény, kispárnahuzat, tolltartó, pénztárca stb.

Hirdetés
Borbély Éva egyéni vállalkozó

Borbély Éva egyéni vállalkozó

Gondolt már arra, hogy minden dokumentum elkészítése a gépeléssel kezdődik? És arra, hogy aki tud 10 újjal gépelni, az minimum 10x gyorsabban készül el a munkával, mint aki nem??? Tehát az, ami Önnek 10 óra alatt készül el két ujjal, azt én 1 óra alatt gépelem le. Gépelést vállalok kéziratról, hanganyagról, nyomtatott szövegről rövid határidővel. Az anyagot igény szerint szerkesztem, tördelem. A szöveget megformázom, a grafikai elemeket, ábrákat, képeket és diagramokat, táblázatokat, folyamatábrákat, beillesztem, szükség esetén akár el is készítem azokat a kívánt formátumban.

By Line

By Line

A By Line gépparkjában minden szükséges technológia megtalálható, s ez a cég munkatársainak sokéves tapasztalatával párosítva azt eredményezi, hogy a By Line mindig a leghatékonyabb megoldást képes kínálni. Ön egy lendülettel készíttetheti el grafikai tervét és annak kivitelezését. A By Line szeretettel várja akár személyesen is a Siófok központjában található irodaházában. Önnek csupán a céljaival kell tisztában lennie, a megoldásokat a By Line szállítja a mennyiség, a gyártásra rendelkezésre álló idő, vagy a marketingmegoldás hatékonyságára vonatkozó partnerigények alapján.

CERKA - Veresegyház

CERKA - Veresegyház

Társaságunk 1997-ben alakult. A megalakuláskor cégünk kizárólag szoftver fejlesztéssel foglalkozott. Alapszoftver fejlesztésben vettünk részt, egy amerikai cég ausztriai fejlesztő részlegének külső partnereként. Cégünk 2000-től a kereskedelem felé fordult és 2004-ben megnyitottuk Veresegyházon új üzletünket. Üzletünk papír-írószer forgalmazása mellett nyomtatvány, irodaszer, irodatechnikai és számítástechnikai készülékek valamint nyomtató kellékanyagok forgalmazásával is foglalkozik. Veresegyház és környéke igényének figyelembevételével nagy hangsúllyal szerepel nálunk a cégek, közintézmények kiszolgálása.

Cinóber Gyorsnyomda

Cinóber Gyorsnyomda

Nyomdai szolgáltatással, fénymásolással és digitális nyomtatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Színes plakátnyomtatás, akár A/0-ás méretben már 1 db is! Szakdolgozat nyomtatása és kötése, rövid határidővel kedvező áron. Névjegykártyától a meghívókon át az ügyviteli nyomtatványokat, szórólapokat is rendelje meg nálunk! A bélyegzőkészítés lézeres eljárással történik, így akár cégemblémáját is tökéletes rajzolattal láthatja viszont bélyegzőjén.

Colorposter

Colorposter

A nyomathordozó formátumát tekintve alapvetően kétféle nyomtatási eljárást különböztetünk meg: íves és tekercses. Nyomdánkban a nyomat mérete és a felhasználás jellege határozza meg, hogy melyik eljárást használjuk. Íves nyomtatásunk elsősorban Konica Minolta berendezésekre épül. Digitális technológia lévén előnyben részesítjük a jó minőségű digitális papírokat. A nagyobb mennyiségű munkákat a versenyképes árak érdekében offszet technológiával állítjuk elő. A leadott anyagokat lehetőség szerint pdf formátumban, 300 dpi felbontásban várjuk. Amennyiben ettől eltérő formátumú, felbontású anyaggal rendelkezik, kérje segítségünket. Az általunk felhasználat papírok 80-300 gramm közötti anyagok, melyek fényes, matt, kreatív, papír alapú öntapadó kivitelben választhatók. Ahhoz, hogy egy kész terméket kapjunk, nem elegendő kinyomtatni az anyagot, utófeldolgozás is szükségszerű, ami lehet: méretre vágás, darabolás, tűzés, irkafűzés, ragasztókötés, spirálozás, biegelés, hajtogatás, lyukasztás, fóliázás, aranyozás, formalakkozás (fényezés) és számos megoldás lehetséges, melyekről részletesen a Kötészet menüpontban kaphat információt.

COPY Art

COPY Art

Tevékenység: Digitális gyorsnyomda: - nyomdai munkák - esküvői meghívók készítése - vonalkód és cimkegyártás - névjegykártya és étlap készítés - szórólapok, plakátok készítése - bélyegző készítés - Színes és fekete-fehér digitális nyomtatás és fénymásolás. Mindez együtt Nagykanizsán csak nálunk! Gyors, minőségi munkával és udvarias kiszolgálással várjuk kedves régi és új ügyfeleinket!

Copy Fehérvár

Copy Fehérvár

Szalonunk 2003 óta van jelen a hazai digitális nyomdai piacon. Az elmúlt 10 év folyamán nagy tapasztalatot szereztünk a digitális gyorsnyomdai eljárások és a kiegészítő szolgáltatások területén. Bízunk benne, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást a honlapon.

Copy General

Copy General

A Copy General A Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai, nyomtatási és másolási szolgáltatások terén. Minden ügyfelünk számára - akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról vagy magánszemélyekről legyen szó - mindenkor a legfigyelmesebb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk. Magyarországi üzleteink Budapesten működnek. Építőipari cégeknek, kivitelezőknek átfogó reprográfiai szolgáltatásokat kínálunk, nagyvállalatoknak pedig helyszíni szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtunk. Élen járunk az egyedi alkalmazások, innovatív technológiai folyamatok kifejlesztésében. Aktívan követjük a legújabb lehetőségeket és trendeket.

Tuti menü