Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Copy Master

Copy Master

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat. 2002. óta foglalkozunk tervrajzok, térképek nyomtatásával, másolásával. Irodánkat 2007. februárjában jelentős fejlesztés eredményeként nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy teljes körű, magas minőségi színvonalú és gyors, mérnöki reprográfiai szolgáltatást nyújtsunk. Az eszközök kiválasztásánál különös hangsúlyt fektettünk a színes technikára. Ezáltal, a fekete-fehér nyomtatás, másolás mellett lehetőség van, akár fénykép minőségű, nagyméretű, gyors színes fénymásolásra, szkennelésre, és nyomtatásra. Tervrajzok mellett műszaki leírások és egyéb dokumentumok nyomtatását, sokszorosítását is vállaljuk. A folyamatos működést, a kiváló nyomtatási minőséget, valamint meghibásodás esetén, a lehető legrövidebb állásidőt, az egységes géppark, és a gépeinkre megkötött, javítási és karbantartási szerződés biztosítja. Bízom benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és személyesen is üdvözölhetjük Önt!

Mátrix Internet City

Mátrix Internet City

Tökéletes minőségű fekete-fehér és színes másolatainak, illetve nyomatainak készítését szinte azonnal, digitális fénymásoló- és nyomtatógépekkel egyaránt elkészítjük. Digitális gépeink kiváló minőségű fényképei, fotói sokszorosítására, grafikai munkák másolására alkalmasak. Fotónyomtatóinkkal A/3-s méretig elkészítjük anyagát normál vagy fotópapírra egyaránt. Másolás akár 55 lap / perc sebességgel. 25-400 %-os kicsinyítés és / vagy nagyítás, az anyagok szortírozásával és kapcsozása a hét minden napján. Digitális kapcsolat révén számítógépről történő nyomtatás is megvalósítható, így garantálható tökéletes, az eredetivel megegyező minőségű példányok készítése. Anyagait fogadjuk, CD-n, DVD-n, PenDrive-n, okostelefonon, hordozható winchesteren is! Hálózatunk alkalmazkodik a Microsoft Powerpoint prezentációk készítéséhez éppúgy, mint egy Microsoft Word dokumentum, Corel, Photo Shop, Open Office, Abev Java, Microsoft Excel dokumentum fekete-fehér vagy színes kinyomtatásához. Továbbá várjuk TIFF, JPEG fotók file-jait is. Hozza be digitális fényképezőgépét, és mi elkészítjük a benne lévő fotókat színesben vagy fekete-fehérben legyen az családi fotó vagy akár igazolványkép, akár egyéni méretben - A3 méretig!

Signal Print

Signal Print

A Signal-Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft-t 1998-ban hoztuk létre többéves nyomdai tapasztalatunkra alapozva. Akkoriban az ofszet technológiai eszközpark lehetőségeiből adódó jó minőséggel, gyorsasággal és megbízhatósággal érdemeltük ki megrendelőink elégedettségét, mely következtében éveken át dinamikusan fejlődő, közepes nagyságú nyomdává értünk. A képződő nyereséget a piaci igények figyelembe vételével modern technológiai berendezésekre fordítottuk, amelyek a kapacitásbővítés mellett a minőség és a munkakörülmények folyamatos javítását szolgálták. Ma az üzem 50 fővel, mintegy 1650 négyzetméteren, korszerű eszközállománnyal, a megrendelői elvárásokat maximálisan biztosítva, rugalmasan végzi szolgáltatásait. Az egyre növekvő igényekhez igazodva logisztikai elemekkel is bővítettük tevékenységünket, napról-napra fejlesztve, komplex szolgáltatásra törekszünk.

Tisza-Copy

Tisza-Copy

A Szolnokon található Tisza-Copy az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére: Fénymásolás Nyomta tás Spirálozás Irodatechnikai berendezések és kellékek forgalmazása Irodatechnikai berendezések szervizelése

Tuti menü