Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Hajdú-Bihar
Keresés
Találatok száma - 4 db
KwikPrint

KwikPrint

Nagy mennyiségben nyomtatna? Gyűjtőszámla nyitása esetén nem kell aggódnia az állandó fizetési kötelezettség miatt, mi munkalapon vezetjük az elvégzett munkákat és azt egyben a hónap végén számlázzuk ki Önnek, így az ön pénztárcája is nagyobb szabadságot élvez!

Net 2000 Kft.

Net 2000 Kft.

Cégünk, a Net 2000 Kft. 2009. június 2-tól üzemelteti Debrecen, Kossuth utca 8. szám alatt internetkávézóját, melynek elődje a Datanet Cafe volt. Az azóta eltelt időt a folyamatos technikai és színvonalbéli fejlődés jellemzi. Ennek eredményeképpen Debrecenben két újabb kávézót sikerült nyitni. Cégünk nagy teljesítményű fénymásoló gépekkel dolgozik, hogy Önnek a lehető legkevesebb időt kelljen várnia. Legyen az egy jegyzetfüzet, szerződés, fénykép, kollégáinknál kiváló minőségű, olcsó fekete-fehér, vagy színes fénymásolást kérhet. Diákkal csak 6 Ft/ff oldal! Árképzésünkben nagy hangsúlyt fektetünk a gazdaságosságra. Ezért háromféle kedvezménnyel várjuk kedves vendégeinket.

Printer Center

Printer Center

Debreceni gyorsnyomda és fénymásolda Küldje el szakdolgozatát, diplomamunkáját e-mail címünkre PDF formátumban és mi kinyomtatjuk, bekötjük. Mindösszesen egy telefonos egyeztetés szükséges és pár órán belül már jöhet is elkészült munkáért. Ugye milyen egyszerű?

Sophie Másolója

Sophie Másolója

A nyomtatást és fénymásolást RICOH típusú lézernyomtatóval végzem. Gondolom különösebb adatokra senki nem kíváncsi (de akár a zajszintjét is meg tudom mondani ha érdekel), arra viszont igen mit is lehet velük. Tehát A3-as méretig színes és fekete fénymásolás és nyomtatás, ami a legfontosabb. Lehet kicsinyíteni (suliba járóknak ajánlanám, a puskakészítés leggyorsabb formája), nagyítani (ha a közös nyaralós fotót a falra ki szeretnéd tenni). A kétoldalas másolás is kipipálva, kombinálhatunk 1 oldalra 2-4-8 oldalt, de bármilyen kéréssel fordulsz hozzám, igyekszem megoldani! Laminálás. Az őskorból ránk maradt egy lamináló gép is, aminek egyetlen jó tulajdonsága, hogy végzi a dolgát. Tehát tudunk laminálni is. A papírt mindkét oldalán bevonja, így vízállóvá válik. A spirálozás kétféle módon történhet, van hagyományos műanyag spirálunk, amit általában használ mindenki, a dokumentumainak egy kupacban való tartásához, ez lenne a műanyag spirál. Ezen kívül van fém spirál is, naptáraknál használjuk legtöbbször, vagy katalógusoknál. Egy kicsi tintasugaras fotónyomtatóval tudok szép fényes fényképeket nyomtatni, és speciális fehér felületű CD/DVD nyomtatásra is van lehetőség.

Tuti menü