Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bakler

Bakler

Amennyiben cégének prospektusokra, szórólapokra, bármilyen egyedi kiadványra van szüksége, újságot, vagy éppen könyvet szeretne nyomtatni, ne kötelezze el magát, amíg nem kért tőlünk is árajánlatot. Amennyiben diplomamunkáját, régi újságjait szeretné beköttetni, vagy bármilyen kreatív ötlete van a témában, Kőszegi úti boltunkban készséggel állunk rendelkezésére!

CopyBox

CopyBox

Vállalkozásunkat 2000-ben indítottuk, másológépek értékesítésével foglalkoztunk. Az elmúlt évek során sok más tevékenységgel bővültünk, hiszen az üzletmenet és Ügyfeleink igénye ezt megkövetelte. Fő profilunká vált fekete-fehér és színes másológépek, multifunkciós készülékek ,nyomtatók bérleti konstrukciós üzemeltetése, irodagépek kellékellátása, papír-írószer forgalmazás, stb. Megnyitottuk másoló szolgálatunkat, ahol másolási, nyomtatási és egyéb dokumentukezelési tevékenységet végzünk. Diploma és könyvkötéstől a nagy formátumú tervrajzok nyomtatásán és másolásán át az egyszerű szórólap készítésig minden területen igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.

Fekete Stúdió

Fekete Stúdió

Cégünk 1996 óta működő fénymásoló és irodatechnikai szolgáltató. Magas színvonalú, precíz és megbízható minőségű nyomdai és grafikai szolgáltatásokat nyújtunk rövid határidővel. Fénymásoló gépek valamint nyomtatók értékesítésével, szervizelésével és lézerkazetták töltésével is foglalkozunk. Minden egyes munkánkra, ártól függetlenül garanciát vállalunk.

Fénymásolda

Fénymásolda

Különböző nyomdai, másoló kötészeti és egyéb szolgáltatásokkal állunk szíves rendelkezésükre. Papír és pausz alapú tervek, tervrajzok nyomtatása, másolása, sokszorosítása és szkennelése színesben közel 1 méter szélességig! Eredeti CAD dokumentációk sokszorosítása színesben is. Komplett tervdokumentációk fekete-fehér és színes sokszorosítása. Fekete-fehér nagyméretű plakátok sokszorosítása. Esküvői meghívók tervezése és nyomtatása. Esküvői ültetőkártyák tervezése, nyomtatása és hajtása. A6-A3+-ig dokumentumok színes, fekete-fehér nyomtatása és másolása. Különböző médiákra való másolás, nyomtatás (színes-, fehér papír, karton, öntapadó anyagok, pausz, fólia, fluoreszkáló papír (A4-A0+ méret, figyelemfelkeltő plakátokhoz), előnyomott anyagok). Dokumentumai teljes körű kötészete: tűzés, fűzés, laminálás, hőkötés, fémgerinc kötés, diplomakötés és könyvkötés. Azonnali fotónyomtatás. Névjegykártya, meghívó céges papírok készítése és tervezése. Szórólap tervezés és nyomtatás egyedi árral. Nagysebességű internetezés Számítógép használat

Stubna Nyomda

Stubna Nyomda

A Stubna Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Vállalkozás 1996 óta foglalkozik nyomdaipari tevékenységgel.. Szolgáltatásaink: mérnöki nyomtatás archiválás fénymásolás digitális nyomtatás öntapadós ipari címkék gyártása tekercses kivitelben akár adatbázisból nyomtatva papír és műanyagra bevarrható méretjelző és textilkresz címkék készítése exkluzív egyedi céges megjelenítéssel diploma és szakdolgozat kötés aranyozással reklám feliratok készítése szita és tamponnyomással sportmezek pólók reklámsapkák feliratozása Fontos jellemzője tevékenységünknek, hogy a munkavégzés a megrendelő által hozott vagy az általunk beszerzett anyagokra a grafikai előkészítéstől a kivitelezésig a vállalkozás saját telephelyén történik.

Tuti menü