Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépelő irodák képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Gépelő irodák - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Gépelő irodák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Borbély Éva egyéni vállalkozó

Borbély Éva egyéni vállalkozó

Gondolt már arra, hogy minden dokumentum elkészítése a gépeléssel kezdődik? És arra, hogy aki tud 10 újjal gépelni, az minimum 10x gyorsabban készül el a munkával, mint aki nem??? Tehát az, ami Önnek 10 óra alatt készül el két ujjal, azt én 1 óra alatt gépelem le. Gépelést vállalok kéziratról, hanganyagról, nyomtatott szövegről rövid határidővel. Az anyagot igény szerint szerkesztem, tördelem. A szöveget megformázom, a grafikai elemeket, ábrákat, képeket és diagramokat, táblázatokat, folyamatábrákat, beillesztem, szükség esetén akár el is készítem azokat a kívánt formátumban.

E-gépíró

E-gépíró

Elektronikus világunknak köszönhetően egyre több munkakört tudnak kiszervezni a cégek, mára már ezek közé tartozik a vezető keze alá dolgozó asszisztens is. Elvégre a titkári munka nagyrészét az adminisztráció és a különféle tárgyalások leszervezése tölti ki, mindezt pedig akár otthonról, illetve alternatív munkahelyről is el lehet végezni. Mielőtt Intézményi kommunikátor diplomám megszereztem a Nyíregyházi Főiskolán, megtanultam többek között a gyors- és gépírás szép mesterségét és a számítógép felhasználói szintű kezelését. Szakmai gyakorlatomat - mely ezidáig 12 év - alapul véve igyekszem adottságaimat és képességeimet maximálisan kamatoztatni. Célom, hogy Kazincbarcikához közeli otthonomban e-asszisztensként dolgozva gyors, pontos és megbízható munkámmal megkönnyítsem, tehermentesítsem managerek, vállalkozók, diákok, magánszemélyek bármilyen jellegű tevékenységét.

Gépelés - Sz & B Gépelő Iroda

Gépelés - Sz & B Gépelő Iroda

Legyen szó előadásokról, üzleti tárgyalások jegyzőkönyvéről, házi dolgozatról, szakdolgozatról, esetleg egy régebbi kéziratról, az Sz &B Services Gépelő Iroda legépeli Önnek! Az iroda 0-24-ben elérhető telefonon, sürgősségi megrendelés is leadható. Gépelés mesterfokon! A számítógépek megjelenése óta az emberektől nem csak az írni és olvasni tudás elvárás, hanem a gyors és pontos gépírás is. Manapság az embereknek életük különböző területein használniuk kell valamilyen módon a számítógépüket, mobiltelefonjukat, legyen szó munkáról, tanulásról, nyaralásról, vagy egy kis kikapcsolódásról. Egy átlagos ember legtöbb időt a számítógép előtt a betűk keresgélésével tölt el, miközben vannak olyanok, akik profi szinten (3800-4000 karakter / 10 perc) űzik a gyors gépírást.

Kvalisok

Kvalisok

Kizárólag fókuszcsoportok, mélyinterjúk gépelésével foglalkozunk! Ha kvalitatív kutatással foglalkozik, és olyan céget keres, aki szakszerűen végzi a gépelést, és a kvalitatív kutatások területén nagy tapasztalata van, akkor megtalált minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha még nem próbált ki minket, most tegye meg! Tehát, amit vállalunk: - fókuszcsoport gépelése - mélyinterjú gépelése

Tuti menü