Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Fejér - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Fejér
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alba Nyomda

Alba Nyomda

A Copystore Nyomdaipari Kft.-t 2008. óta működik, egyszemélyes grafikai stúdióként indult. Kezdetben alvállalkozó nyomdai kivitelezők bevonásával szolgáltam ki Ügyfeleimet. Az évek során elégedett Ügyfeleink szépen növekvő számának és a bevételek újabb és újabb fejlesztésekre történő fordításának köszönhetően mára egy tehetséges szakemberi gárdával és a legújabb technológiára épülő gépparkkal állunk rendelkezésre mindennemű reklám és nyomdai kivitelezési feladatban.

Bélyegző Centrum

Bélyegző Centrum

Fekete-fehér, színes fénymásolás, A5- A3 méretig, egy-, és kétoldalas másolás, nagy kapacitású gépeinkkel. Vállaljuk dokumentumai lézer minőségű nyomtatását fekete-fehérben vagy színesben, A/4 vagy A/3-as méretben, egyoldalas és kétoldalas kivitelben. A nyomtatást magas minőségű papírra végezzük (80g-tól 280g-ig).

Copy Fehérvár

Copy Fehérvár

Szalonunk 2003 óta van jelen a hazai digitális nyomdai piacon. Az elmúlt 10 év folyamán nagy tapasztalatot szereztünk a digitális gyorsnyomdai eljárások és a kiegészítő szolgáltatások területén. Bízunk benne, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást a honlapon.

Greg Copy

Greg Copy

Fénymásolás, nyomtatás, sokszorosítás A4 vagy A3-as méretben. Nyomatainkat Konica Minolta Bizhub C451-es digitális színes lézer dokumentumkezelő rendszerrel állítjuk elő. Fekete-fehér Konica Minolta Dialta DI3510 és Xerox Workcentre gépünk nagy sebességgel dolgozik, így egyszerre több vendéget is ki tudunk szolgálni, ezzel csökkentettük a várakozási időt. Ezekkel a rendszerekkel kiváló minőségű nyomatokat állítunk elő, így biztos lehet abban, hogy a nálunk készített anyagok minősége kielégíti Ön és Cége igényeit. Digitális rendszerünk nagy sebességű nyomtatást teszi lehetővé, így akár helyben megvárhatja anyaga legyártását és még az idejét sem raboljuk hosszú várakozással.

Tuti menü