Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén
Keresés
Találatok száma - 4 db
Betűbolt

Betűbolt

Üzletünk Miskolc belvárosában a Metropol Üzletház földszintjén 1998 óta várja régi és új ügyfeleit, vásárlóit. Az első években a bélyegző- és névjegykártya készítés illetve a fénymásolás jelentette a fő tevékenységi kört. Majd szolgáltatásunkat, áruválasztékunkat folyamatosan bővítve mára egy sokoldalú üzletté nőtte ki magát. A Betűboltban a városban az elsők között vezettük be a bélyegzőkészítés 1 óra alatt is szolgáltatást, amely mára egyre népszerűbb és ismertebb lett. Nyomtatványokkal, papíráruval, irodai kiegészítőkkel, tintapatronok széles választékával várjuk vásárlóinkat. Több éves tapasztalattal várjuk az egyéni pólónyomtatással megrendelésüket, kiegészítve számos fényképes ajándéktárgy készítéssel, többek között egyedi bögre, korsó, kirakó (puzzle), egérpad, kötény, kispárnahuzat, tolltartó, pénztárca stb.

Copy Shop

Copy Shop

Üzletünket 2000 szeptember 1-én nyitottuk a belváros szívében, a Miskolc Plaza-ban, a 'B' épület földszinten. Ha nyomtatni, fénymásolni szeretne, vagy anyagát ízlésesen köttetni kívánja, látogasson el hozzánk! Korszerű analóg és digitális, fekete-fehér és színes gépekkel biztosítjuk anyagai tökéletes minőségét. Rendszeres, nagyobb tételű megrendelőinknek jelentős kedvezményeket (diákoknak, törzsvásárlóinknak, stb.) nyújtunk.

Micropress

Micropress

A nyomtatási szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk Önnek ofszet-, és digitális nyomtatás területén. Modern termelési környezetben egyesítjük egy tető alatt a nyomtatás előkészítést, nyomtatást, végfeldolgozást, és a kész termék elküldését valamint ügyfélkapcsolatok ápolását. Nyomdánk termékpalettája többek között szórólapok, prospektusok, plakátok, brosúrák, névjegykártyák, levélpapírok, naptárak, valamint CD- és DVD-borítók. Online kalkulátorunk segítségével Önnek gyerekjáték egészen személyes termékét összeállítani. Azonnal megkapja az árat egyéni termékére, és néhány egérkattintással meg is rendelheti. Egy optimalizált digitális workflow és a legújabb hálózati technika segítségével dolgozunk, ezért abban a helyzetben vagyunk, hogy magas minőségű termékeket rövid átfutási idő alatt tudjuk elkészíteni. Ön profitál ebből, mivel az elképzelt termékét kedvező költséggel, magas minőségben, és rövid átfutási idő alatt kezében tarthatja. Az online boltunkban elérhető termékeinken felül ajánljuk még hagyományos értékesítésünkön keresztül egyéb nyomdai kiadványainkat (dossziék, címkék, könyvek, egyedi digitális anyagok).

Xero

Xero

Tapasztalta már biztosan Ön is, hogy mennyire jól forgatható egy köteg frissen nyomtatott vagy másolt papír. Egyszer, míg össze nem keveredik. Ennek megelőzésére igénybe tudja venni többek között spirálozás szolgáltatásunkat, mellyel így könyv formába fűzzük az elkészült anyagot. Fontos, hogy ez küllemében nem egyezik meg a könyvkötéssel, mely például a szakdolgozat készítésének elengedhetetlen része, azonban otthoni felhasználásra, főleg vaskos dokumentumok esetében kiváló megoldás. Elképzelhető az is, hogy védenie kell az anyagot a környezeti hatásoktól, víztől, széltől vagy a papír egyéb tönkretevőitől. Ekkor kérje a dokumentum laminálását, mely során egy fóliaréteg kerül a lap mindkét oldalára, így téve ellenállóvá a beltartalmat, konzerválva azt hosszú időre. Manapság a költségtakarékosság jegyében egyre gyakoribb igény - talán az Ön részéről is - az egyszerű tűzés, egy tűzőgép használatával. Mi van abban az esetben azonban, ha a tűzendő anyag háthatolhatatlan akadályt képez egy otthoni, tíz-húsz lapra tervezett tűzőgép számára? Keressen fel minket! Nálunk ugyanis van nagyteljesítményű tűzőgép, mellyel akár 200 oldalt is átfoghat egyetlen mozdulattal. A lyukasztás, mint befejező művelet esetében ugyanez a helyzet, hiszen előfordulhat, hogy négy gyűrűs könyveihez ennyi, egyforma távolságban elhelyezkedő lyukat kell ejteni az anyagon. Ez azonban a manapság elterjedt, kétl

Tuti menü