Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Békés képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Békés - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Békés
Keresés
Találatok száma - 4 db
aRt Copy Studio Kft.

aRt Copy Studio Kft.

Küldje/hozza el digitális állományát pendrive-on, e-mail-en, egyéb hordozó eszközön. Mi megtervezzük önnek a grafikát, melyet jóváhagyás után kinyomtatunk, elkészítünk. Legkésőbb néhány napon belül átveheti kész termékét!

Békés Városi Püski Sándor Könyvtár

Békés Városi Püski Sándor Könyvtár

Jövőbeli fő célunk az, hogy a békési könyvtár is biztosítson épülettől és nyitva tartási időtől függetlenül hozzáférést az információkhoz, adatokhoz, könyvtári szolgáltatások jelentős részéhez. A megvalósításhoz könyvtári portál kialakítása szükséges. A portál az egységes regisztrációs rendszer segítségével kaput jelent az összes elérhető szolgáltatáshoz, nemcsak a békési, hanem a magyarországi könyvtári hálózat egészére nézve. Másolási szolgáltatás a szerzői jogi előírások betartásával kérhető. Az 1999. évi LXXVI. törvény- a szerzői jogról - értelmében teljes könyv ill. folyóiratszám másolása szigorúan tilos! Hozott dokumentumról is készítünk másolatot. Igény szerint a dokumentumokról digitális másolatot is készítünk.

Print Box Plussz

Print Box Plussz

Névre szóló, akár fényképes meghívók, belépőkártyák, levelek, katalógusok, bérletek. Színes névjegykártyák, klubkártyák, cégkártyák. Termékismertetők, prezentációk, portfóliók. Végleges verzió előtti próba-, bemutatószériák, próbapéldányok. Oklevelek, képeslapok, arculatkönyvek. Étlapok, menükártyák. Naptárak, szórólapok, plakátok. Öntapadók, etikettek. Változó adattartalmú levelek és kiadványok. Digitális fotók. A lista hosszan sorolható lenne.

SzitaSziszi

SzitaSziszi

1991. óta állunk megrendelőink rendelkezésére azóta is egyre bővülő nyomdai szolgáltatásainkkal. Fő profilunk a szitanyomás, de gépeink, szakembereink segítségével, és folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően elvégzünk minden ofszet- vagy digitális nyomtatásról, tamponnyomásról, autó- és üzletdekorációról, bélyegzőkészítésről kapott megrendelést kis vagy nagy tételben, kis és nagy formátumban egyaránt. Pár évvel ezelőtt kiléptünk a külföldi piacra is. Bérmunkában végzünk nyomtatást Hollandiába, Svájcba és Romániába is. Munkáink multinacionális cégeken keresztül Európa számos országába eljutnak.

Tuti menü