Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Bács-Kiskun
Keresés
Találatok száma - 4 db
Irodatechnika - Kalocsa

Irodatechnika - Kalocsa

A Selecta Kft. a kalocsai irodaszer- és irodatechnika, illetve nyomtatványpiac egyik meghatározó szereplőjeként, a helyi és környékbeli vállalkozások és intézmények partnereként, minőségi termékeket, szolgáltatásokat és üzleti megoldásokat kínál, gyorsan, pontosan, és kedvező áron, immár 20 éve. Térjen be Hozzánk Ön is!

Print 2000 Nyomda

Print 2000 Nyomda

A Print 2000 Nyomda legfőbb sajátossága: az igényesség, a szakma iránti elkötelezettség, a széles körű szolgáltatás, kiszámítható együttműködés, a korrekt üzleti magatartás. A termékpaletta igen széles, a csomagolóanyagok, a reklámtermékek és hagyományos nyomdatermékek piacán egyaránt jelentős piaci szereplőnek számítunk. Nyomtatási technológiánk jellemzően ofszet, de a toneres, valamint az inkjet típusú digitális eszközeinkkel egyaránt a legjelentősebb hazai gyártók közé tartozunk. A Print 2000 Nyomda 1994-es alapítását tekintve már nagy múltú cégként van jelen a piacon.

Szabó Károly Városi Könyvtár - Nagykőrös

Szabó Károly Városi Könyvtár - Nagykőrös

Az Internet használata minden beiratkozott olvasó számára ingyenes. Előzetes időpont egyeztetés után napi egy órán keresztül használható a világháló. Az erre a célra szolgáló gépeken csak az internetes böngésző programok használhatók. Közerkölcsöt, jó ízlést sértő honlapok használata szigorúan tilos. Azon olvasó, aki ezeket a szabályokat valamilyen módon megszegi, a könyvtárból kitiltható. Fénymásolás, nyomtatás, szkennelés szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. A letöltésre használt floppy-lemez többszöri használat céljából a könyvtárban maradhat: az olvasó számára a könyvtáros elteszi. Egy gépnél egyszerre egy felhasználó ülhet, legfeljebb egy kísérővel.

Tomori Pál Városi és Főiskolai Könyvtár - Kalocsa

Tomori Pál Városi és Főiskolai Könyvtár - Kalocsa

A Tomori Pál Városi és Főiskolai Könyvtárnak kettős az alapfeladata. Egyrészt általános gyűjtőkörű nyilvános közkönyvtár. A közkönyvtári ellátást szolgáló könyvállományt a város és a vonzáskörzet lakossága társadalmi és foglalkozási struktúrájából eredő könyvtári igények figyelembe vételével alakul ki. A könyvtár másik fő feladata a Tomori Pál Főiskola oktatóinak szakirodalmi (közgazdaságtan, pénzügy stb.) ellátása. A főiskolai könyvtári ellátás állományát a főiskola oktatói és hallgatói szakirodalmi igényeinek figyelembe vételével alakítja ki a könyvtár. Az így kialakított állományrész biztosítja a főiskolai könyvtári ellátást.

Tuti menü