Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolna képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Tolna - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Tolna
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. COPY

Dr. COPY

A Dr. COPY Bt. komoly fénymásoló és nyomtató gépparkkal az alábbi bérmásolási és egyéb sokszorosítási feladatokra is az Ön rendelkezésére áll: fekete-fehér fénymásolás, színes fénymásolás (A/3 méretben is), fekete-fehér nyomtatás (A/3 méretben is), színes nyomtatás (A/3 méretben is), fekete-fehér nagy sebességű szkennelés (A/3 méretben is), színes szkennelés (A/3 méretben is), tervrajzmásolás (A/0+ méretig). További információért és árajánlatért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár

Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár

Pakson a település első könyvtára a Casino könyvtára volt. A XIX. század második felében sorra alakultak a különböző társadalmi rétegek könyvtárai, olvasókörei. A legjelentősebbek közülük a Paksi Polgári Olvasókör és a Népkönyvtár. A közkönyvtárak mellett jelentős volt ebben az időben Nóvák Sándor, a Daróczi, az Erdélyi és a Klein család magánkönyvtára is. 1945 után a kultúrotthonban, az ipartestület épületében létesült kölcsönzőhely. 1949-ben a Népkönyvtári Központ ajándékával, 1951-ben a szekszárdi körzeti könyvtár letétével gyarapodott a gyűjtemény. 1953. október 15-én (minisztertanácsi határozat alapján) alakult meg a településen a Járási Könyvtár, amely a mai Szent István tér 4. sz. alatt működött. Helyét azonban hamar 'kinőtte', hiszen állománya 2248 kötetről 5 év alatt a duplájára nőtt, 1965-ben pedig már megközelítette a tizenötezret. 1979-ben adták át a lakótelep egyik iskoláját, mely ma II. Rákóczi Ferenc nevét viseli, és itt kapott helyet a városi könyvtár gondozásában egy színvonalas állománnyal rendelkező iskolai, egyben közművelődési könyvtár is. A városban jelentős kulturális szerepet betöltő könyvtár nemcsak könyvkölcsönzéssel foglalkozik, hanem író-olvasó találkozóknak, előadásoknak, kiállításoknak is helyet ad, kiadványokat jelentet meg.

Pátrix nyomtatvány szaküzlet

Pátrix nyomtatvány szaküzlet

1991 óta a piacon. Három fő üzleti irány: vállalkozások részére író- irodaszerek, nyomtatványok gazdag választéka, minőségi iskolaszerek széles spektruma, lakossági használati és ajándéktárgyak (az üzlet profiljának megfelelően). Magas szintű szakértelem és kedvesség a kiszolgálásban.

Városi Könyvtár - Dombóvár

Városi Könyvtár - Dombóvár

A Városi Könyvtár funkciója, a város életében betöltött szerepe, a szolgáltatások mennyisége és minősége az elmúlt több mint 55 év alatt sokat változott. Összességében az olvasói igényekre jobban koncentráló, és az információk sokkal szélesebb körű, gyorsabb megszerzésére és közvetítésére törekvő könyvtárrá vált. A könyvtár még 2003-ban Küldetés-nyilatkozatot fogalmazott meg, mely így hangzik: A könyvtár küldetése, hogy a nyomtatott, az elektronikus dokumentumok és az Internet elérhetőséggel biztosítsa mindenki számára az információhoz való szabad hozzáférést, szellemi otthont nyújtson az emberek életen át tartó tanulásához, a szabadidő hasznos eltöltéséhez járuljon hozzá.

Tuti menü