Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Somogy - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Somogy
Keresés
Találatok száma - 4 db
By Line

By Line

A By Line gépparkjában minden szükséges technológia megtalálható, s ez a cég munkatársainak sokéves tapasztalatával párosítva azt eredményezi, hogy a By Line mindig a leghatékonyabb megoldást képes kínálni. Ön egy lendülettel készíttetheti el grafikai tervét és annak kivitelezését. A By Line szeretettel várja akár személyesen is a Siófok központjában található irodaházában. Önnek csupán a céljaival kell tisztában lennie, a megoldásokat a By Line szállítja a mennyiség, a gyártásra rendelkezésre álló idő, vagy a marketingmegoldás hatékonyságára vonatkozó partnerigények alapján.

Kapos Color Print

Kapos Color Print

50 évvel ezelőtt a nyomdai minőségű nyomtatás csakis nagy monumentális berendezéseken volt elképzelhető. Napjainkban a digitális technológiának köszönhetően már csak ki kell találnunk és meg kell szerkesztenünk a nyomtatni kívánt anyagot és néhány pillanat múlva már papírra is vethetjük nyomdai minőségben. A digitális nyomdai technológia immáron mindenki számára elérhetővé vált. Digitális fekete-fehér és színes nyomdai berendezéseinkkel rövid határidővel vállalunk nyomtatást, másolást és akár színes szkennelést maximum SRA/3 méretben.

Mole-Hill Bt.

Mole-Hill Bt.

Küldje el elektronikus formátumú dokumentációját, mi papírra nyomtatjuk színesben vagy fekete-fehérben. Juttassa el hozzánk papír alapú dokumentációját, mi lefénymásoljuk és/vagy beszkenneljük. A digitalizált szöveges dokumentumait kereshető/szerkeszthető formátumra alakítjuk. CAD és egyéb fájljait átkonvertáljuk a kívánt formátumba, pl. az ÉTDR által megkövetelt PDF/A-ra. A komplett dokumentációt összeállítjuk: lapjait körbevágjuk, összehajtjuk, sorba rendezzük, bekötjük. Fájljait könyvtárakba szervezzük, logóval, felirattal ellátott lemezre írjuk.

Városi Könyvtár Siófok

Városi Könyvtár Siófok

Bízom abban, miután elidőznek weboldalunkon, Könyvtárunkba is betérnek. Abba az új épületbe, amely a 21. század igényeinek megfelelően került kialakításra. A formát tartalommal igyekeztünk megtölteni. Nemcsak több mint 180.000 dokumentummal, CD-vel, DVD-vel, kölcsönözhető könyvekkel, újságokkal, hanem felnőtt- és gyermekrendezvényekkel is várjuk Látogatóinkat. Azon dolgozunk, hogy kitörjünk az elefántcsonttoronyból, intézményünkben aktív, mozgalmas élet zajlik. Egy olyan nyilvános tér ez a város szívében, ahol nemcsak olvasni, beszélgetni, internetezni lehet, hanem közösséggé formálódni. Kollégáimmal együtt sok szeretettel várjuk Önöket Bibliotékánkba, ahol lehetőség nyílik a 21. század zajában megpihenni, kikapcsolódni, feltöltődni. Jöjjenek el hozzánk! Szeretettel várjuk Önöket!

Tuti menü