Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Pest - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Pest
Keresés
Találatok száma - 4 db
BAM - Törökbálint

BAM - Törökbálint

Családi vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk, az eltelt idő alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb minőségi szolgáltatással álljunk a vásárlóink rendelkezésére. Ezen információs oldalon keresztül, szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat akcióinkról, szolgáltatásainkról és elérhetőségeinkről. Üzletünkben családias hangulatban várjuk, a régi és az új vásárlóinkat.

CERKA - Veresegyház

CERKA - Veresegyház

Társaságunk 1997-ben alakult. A megalakuláskor cégünk kizárólag szoftver fejlesztéssel foglalkozott. Alapszoftver fejlesztésben vettünk részt, egy amerikai cég ausztriai fejlesztő részlegének külső partnereként. Cégünk 2000-től a kereskedelem felé fordult és 2004-ben megnyitottuk Veresegyházon új üzletünket. Üzletünk papír-írószer forgalmazása mellett nyomtatvány, irodaszer, irodatechnikai és számítástechnikai készülékek valamint nyomtató kellékanyagok forgalmazásával is foglalkozik. Veresegyház és környéke igényének figyelembevételével nagy hangsúllyal szerepel nálunk a cégek, közintézmények kiszolgálása.

Halftone Grafikai Stúdió - Gödöllő

Halftone Grafikai Stúdió - Gödöllő

A Halftone Grafikai Stúdió 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a környezetünkben lévő vállalkozások számára grafikai szolgáltatásainkkal segítséget nyújtsunk, melynek célja a vállalkozások egyedi, stílusos megjelenésének, ismertebbé válásának elősegítése, az igényeik figyelembe vételével. Megrendelőink elégedettsége folytán szakképzett csapatunk és minőségi gépparkunk bővítésével mára az egyszerűbb grafikai megoldásoktól a komplett projekt munkáig széles körben látjuk el kis,- közép,- és multinacionális partnereink igényeit.

Print Profi

Print Profi

Cégünk professzionális megoldásokat kínál Önnek a színes digitális nyomtatás és szokszorosítás területén, akár a kis méretektől egészen A0-ás méretekig, több papírtípusban is. A gépek karbantartását minden esetben gyári alkatrészekkel végezzük. A gyári kellékekkel biztosítjuk Önnek a kompromisszum mentes nyomatminőséget mind színes, mind fekete gépeink esetében.

Tuti menü