Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Budapest - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 15 db
Copy General

Copy General

A Copy General A Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai, nyomtatási és másolási szolgáltatások terén. Minden ügyfelünk számára - akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról vagy magánszemélyekről legyen szó - mindenkor a legfigyelmesebb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk. Magyarországi üzleteink Budapesten működnek. Építőipari cégeknek, kivitelezőknek átfogó reprográfiai szolgáltatásokat kínálunk, nagyvállalatoknak pedig helyszíni szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtunk. Élen járunk az egyedi alkalmazások, innovatív technológiai folyamatok kifejlesztésében. Aktívan követjük a legújabb lehetőségeket és trendeket.

Copy Károly

Copy Károly

Kedvező áron kínálunk fénymásolási és nyomtatási szolgáltatásokat. Gépeink korszerűen és gyorsan működő modellek, melyek a nyomatok szortírozását, tűzését és lyukasztását is lehetővé teszik. Alapesetben mind a fekete-fehér nyomtatást, mind a színes nyomtatást 80g/m2-es, nagy fehérségű, A osztályú irodai papírra készítjük, biztosítva az általunk célként kitűzött magas minőségét. Mindemellett lehetőség van más anyagokra történő nyomtatásra is: II. kerületi digitális nyomdánkban többféle vastagságú matt és fényes papírból, fotópapírból válogathat, de lehet pauszra, öntapadó anyagokra és írásvetítő fóliára is nyomtatni, fénymásolni.

Copy Store

Copy Store

Üzleteinkben nagy sebességű, digitális fénymásológépekkel állunk várjuk ügyfeleinket fénymásolás szolgáltatásunkkal. Igazodva minden felmerülő igényhez, a fénymásolás A4-es, A3-as méretben egyaránt megoldható üzleteinkben. A fénymásoláskor az fénymásoladnó anyagok méretre állíthatóak, akár 400%-os nagyítással. Üzleteinkben nagy sebességű, digitális nyomtatókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Nyomtatás szolgáltatásunk A4-es, A3-as méretben egyaránt elérhető. A nyomtatás kérésére helyben, akár azonnal is, illetve kedvezőbb áron van lehetőség önkiszolgáló nyomtatásra Budapest belvárosában található üzleteinkben.

Copyguru

Copyguru

A 2008-ban alapított COPYGURU Kft. a hazai gyorsnyomdai piac meghatározó szereplője. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú cégként, évről évre növekedve mára stabil piaci helyzetet tudhatunk magunknak. Magas színvonalon és versenyképes áron kínáljuk szolgáltatásainkat, ezért egyre növekvő forgalmat bonyolítunk le, immár 11 üzletünkben Budapesten. 2014-ben nemzetközi céggé válva megnyitottuk első üzletünket Qatarban is!

Copymax

Copymax

Amit vállalunk: nyomtatás Budapesten Xeroy gépekkel, briliáns színekben, profi minőségben, nyomtatás kedvező áron! Alaphelyzetben a nyomtatási megrendelések elkészülését azonnali kezdéssel vállaljuk, figyelembe véve a nagyobb mennyiséget, a nyomtatás elkészítése arányosan több időt vesz igénybe. Nyomtatásnál sürgősségi felárat nem számolunk. Elkészült nyomtatási munkáinkra természetesen garanciát vállalunk! Xerox nyomdagépeinkkel 1 vagy 2 oldalas nyomtatást, percenként 35 A4-es vagy A3-as méretben 35 lapot nyomtatunk. Nyomtatható formátumok: pdf, ( ajánlott ) tif, eps, jpg, xls, doc, docx, xlsx, cdr, . . . Fénymásoló szalonunk hétköznap és szombaton és vasárnap is nyitva tart. Amennyiben szombat délután, vasárnap vagy ünnepnap szeretne szakdolgozat kötést, diplomakötést azonnal, nyomtatást, fénymásolást, bélyegzőkészítést vagy egyéb munkát, egyeztessen ügyeletes kollégánkkal.

First Copy

First Copy

Fénymásolás, színes másolás A6-A3 méretig, ha ennél nagyobb méretre lenne szüksége akkor a plakátnyomtatás, poszternyomtatás címszó alatt talál információt. Felbontás: fénymásolás 600x600 dpi, színes fénymásolás 1200x1200 dpi. Egyoldalas és kétoldalas színes fénymásolás és fénymásolás Fotókat tartalmazó eredetiről élethű fénymásolat készítése Magas minőségű papír használata (colorcopy 80g-tól 300g-ig) Lyukasztási opció : 2 illetve 4 lyukkal Nagy másolási kapacitás (színes, illetve fekete fehér fénymásolás esetén is.) Színes nyomtatás, fekete-fehér nyomtatás A5-A3 méretig, ha ennél nagyobb méretre lenne szüksége akkor a plakátnyomtatás, poszternyomtatás címszó alatt talál információt. Felbontás: fekete fehér nyomtatás 600 dpi, színes nyomtatás 1200 dpi. Egyoldalas és kétoldalas színes és fekete fehér nyomtatás Magas minőségű papír használata (80g-tól 300g-ig) Kicsinyítés-nagyítás 25-400% fokozatmentesen Lyukasztási opció : 2 illetve 4 lyukkal Nagy másolási kapacitás (színes, illetve fekete fehér nyomtatás esetén is.) Fotókat tartalmazó eredetiről élethű nyomtatás készítése Nyomtatás minden fajta adathordozóról ( CD, DVD, pendrive, mindenféle memóriakártya) Küldje el e-mailban nyomtatandó dokumentumait és mire ideér mi kinyomtatjuk az anyagát, így minimálisra csökkenthető a várakozás Csúcstechnológiás RICOH gépeinknek köszönhetően, mindig kiváló minőséget kap a legjobb árért.

Foolfox Copy

Foolfox Copy

Cégünk 2002 májusa óta működik változatlan helyen, változatlan árakon egyre növekvő színvonallal. Ügyfeleink elégedettsége mindig is fontos szempont volt, ezért törekszünk a legszínvonalasabb kiszolgálásra, gyors, pontos és minőségi munkavégzésre. Állandó, rendszeres ügyfeleink között tudhatunk több, mint 300 társasházat, állami hivatalokat, nemzetközi cégeket, grafikai és marketing stúdiókat, bankokat és biztosítókat, éttermeket, zenekarokat, több más neves szervezetet és alapítványt. Gépparkunkat folyamatosan bővítjük az Önök megrendeléseihez igazodva. Színes és fekete-fehér nyomtatóink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, kötészeti és egyéb irodatechnikai berendezéseink segítségével komplett kiadványokat, naptárakat, névjegyeket, szórólapokat és egyéb anyagokat tudunk rövid határidővel vállalni a tervezéstől a megvalósításig. Üzletünkben számtalan speciális anyagból válogathat, melyek segítségével még esztétikusabbá, még egyedibbé teheti munkáját, kiadványát.

Global Copy

Global Copy

Üzletünk a 14.kerületben, Zugló központi részén található. Szolgáltatásunkkal komplex dokumentumkezelést kínálunk ügyfeleinknek. Amit ajánlunk: nyomtatás, fénymásolás, szkennelés, diplomakötés, spirálozás, laminálás, igény esetén házhozszállítással. Gyors gépparkunknak köszönhetően a kis és nagyformátumú nyomtatás, másolás és szkennelés is rövid határidő alatt készül el még nagy mennyiség esetén is. A környezetvédelem fontosságának hangsúlyozását is feladatunknak érezzük. Ennek eleget téve üzletünkben kizárólag környezetbarát technológiát képviselő berendezéseket használunk a nyomtatás, fénymásolás elvégzésére. Gépparkunk Kyocera multifunkciós berendezésekből áll, amely géptípusok elnyerték a világ egyik legismertebb környezetvédelmi díját a 'Blue Angel'-t. Ennek fényében a kiváló nyomtatási minőség és a környezet harmóniája valósul meg.

Hakone Copy Shop

Hakone Copy Shop

A Duna Plaza parkolóházával szembeni emeletes ház aljában található üzletünk. Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójánál illetve a 105-ös busz végállomásánál érhet el minket. Autóval az előttünk lévő szerviz úton ingyenesen, vagy a ház mögötti parkolóban óradíjas alapon parkolhat!

Hirdetés
Másoló Futár

Másoló Futár

A Másoló Futár Kft. kimagaslóan jó minőségű és megbízható fénymásoló gépekkel dolgozik. A legkorszerűbb technológia használata nem csak a minőség és a gyorsaság miatt fontos, de cégünk próbál a környezetvédelem terén is helytállni. Ezért ha nálunk készítettei el másolatait mi garantáljuk a legkörnyzetbarátabb technológiát.

Minicopy

Minicopy

Fénymásolás, nyomtatás, diplomakötés, spirálozás, sokszorosítás, szórólap, színes nyomtatás, laminálás, fémspirálozás, szkennelés Budapest hét pontján! Fiatal, lelkes csapat, akik szívesen segítenek, akár egy személyit kell fénymásolnod, akár több tízezer szórólapot sokszorosítanod.

Printmax

Printmax

Amit vállalunk: fekete fehér nyomtatás Budapesten, Xerox gépekkel. Kedvező áron, tökéletes minőségben, diákoknak és pedagógusoknak kedvezménnyel. Alaphelyzetben a színes nyomtatást azonnali kezdéssel vállaljuk, sürgősségi felárat nem számolunk. Amit vállalunk: fénymásolás Xeroxgépekkel Budapesten briliáns színekben, xerox minőségben, kedvező áron!

RContact

RContact

A gyorsnyomda Budapesten jelenleg 4 telephelyen a II, VI. és a IX. kerületekben üzemel. Igyekszünk az irodai szolgáltatás és a nyomdai nagy példányszámú nyomtatás közötti nagy hézagot átfogni, ami a mi nyomtatási feladatainknak megfelel. Gyorsnyomdánk telephelyein gazdaságosan készítünk kis példányszámú digitális színes nyomtatást és másolást. Rövid határidőre vállalunk egy eredetiből közepes példányszámban egyszínű digitális nyomtatást. Példaként: 50 000 A/4-es lap 2 óra alatt elkészül. Az egy vagy több színű nyomtatást fekete, bordó, kék, piros vagy zöld színek felhasználásával határozottan mérsékelt áron és kifejezetten rövid határidővel tudjuk vállalni. A másolás készülhet egy és kétoldalas formában is. Könyv nyomtatást 1000 példányig vállalunk gazdaságosan, ofszet nyomdánál olcsóbb áron PDF formátumban, az anyag kilövését előre egyeztetve. A megrendelések többsége még a helyszínen megvárható.

SzilviCopy

SzilviCopy

A nyomtatás történhet: - internetről (mi email címünkre való elküldéssel) - pendrive-ról - CD-ről, DVD-ről A nyomtatandó fájlokat nem áll módunkban módosítani. Megrendelését leadhatja személyesen, telefonon vagy e-mail-ben. Az alapárban 80g-os papírt használunk. Színes kreatív papírok nagy választékban 80g-tól 250g-ig. Lehetőség van többféle tűzési beállításokra. Folyamatos füzetkészítés A/4-es, A/5-ös méretben. Maximum méret: A/3

Szkenguru

Szkenguru

Majdnem mindegy, milyen adathordozón hozod be nyomtatnivalód, szinte minden esetben megoldjuk. Nem lényeges a fájl formátuma, az sem baj, ha szerkeszteni kell kicsit és az se jelent problémát, ha Te sem tudod mit akarsz. Akár az ötlettől kezdve megoldjuk problémáidat, szórólapot, vagy meghívót szerkesztünk helyetted. Nem gond, ha e-mailből nyomtatnál, vagy ha az internetre van feltöltve a fájl, kinyomtatjuk és mi plusz költséget sem számolunk az internethasználatért. Üzletünkben gyors, a mai kor követelményeinek, igényeinek megfelelő, érintőképernyős gépeket használunk. Akár egy, akár kétoldalas A4-es, vagy A3-as fénymásolásra van szükség megoldjuk. Az sem probléma, ha az eredeti dokumentum kétoldalas, de könyvekből is rövid idő alatt másolunk részletet. Több tízezer oldallal is megbirkózunk naponta. Az egyszerűbb fénymásolás percek alatt elkészül, de ha várakozni kell, pihenősarkunkban vendégünk vagy egy kávéra, teára. Természetesen arra is van lehetőség, hogy mindenki önmagának másolja le az általa behozott dokumentumokat.

Tuti menü