Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya képes leírás - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu
részletek »

Baranya - Fénymásolás.tlap.hu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenymasolas.tlap.hu » Baranya
Keresés
Találatok száma - 4 db
Copy Shop

Copy Shop

Cégünk - immár Virágmandula Kft. néven - 2003 szeptembere, azaz 12 éve várja régi és új ügyfeleit. Tevékenységünk igen sokrétű: a hagyományos fénymásoló szalon szolgáltatásokon (fénymásolás, nyomtatás, laminálás, szkennelés, egyedi naptár készítés, névjegykártya tervezés és kivitelezés, szórólap sokszorosítás, spirálozás, bőrkötés stb.) kívül rendezvényszervezéssel, elektronikus és hagyományos könyvkiadással, online könyvkereskedelemmel, taneszköz-fejlesztéssel, angol fordítással és oktatással is foglalkozunk.

Dekorsprint

Dekorsprint

égünk alapításának ötlete 2003-ban fogalmazódott meg, mára a Dél-dunántúli régió egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk a nyomda és dekoráció területén. Professzionális gépparkunknak és kreatív munkatársainknak köszönhetően gyorsan és kimagasló minőségben tudunk teljesíteni mindennemű nyomdai és dekorációs munkát. Megvalósítjuk a saját vagy céged elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésig. Ügyfeleink között megtalálhatók éppúgy magánszemélyek, mint kis- és nagyvállalatok is. Bízunk benne, hogy nemsokára Téged is ügyfeleink között üdvözölhetünk!

Kontraszt

Kontraszt

Digitális és ofszet nyomtatással, gyorsnyomdai tevékenységgel, kiadványszerkesztéssel, könyvkészítéssel foglalkozunk fő tevékenységként. Cégünk 1997-ben alakult Pécsett. Országos és helyi hirdetésfelvétellel, valamint nyomdai kiadványok szerkesztésével foglalkoztunk. 2002-ben digitális nyomtatással bővítettük szolgáltatásainkat, így nem csak a tervezést, hanem már a kiadványok elkészítését is fel tudtuk vállalni. Eszközparkunkat és tudásunkat folyamatosan fejlesztve, jelenleg már nem csak a digitális, hanem az ofszet nyomdai munkákat is versenyképes áron kínálunk ügyfeleinknek. Színvonalas és gyors munkavégzésre törekedve szolgáljuk ki azokat a magánszemélyeket, vállalkozásokat, közületeket akik kiadványszerkesztési vagy nyomdai munkáikat egy megbízható partnerrel szeretnék elvégeztetni.

XPRESS Digital

XPRESS Digital

Az XPRESS Digital gyorsnyomda a 2005-ös megalakulása óta a régió egyik legkorszerűbb gyorsnyomdai szolgáltatójává nőtte ki magát. Megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk a grafikai tervezéstől a késztermékig, a hagyományosnak is nevezhető irodai A4-es sokszorosítástól, nyomtatástól az akár méteres nagyságú tervrajzok, plakátok, tablók, fotók nyomtatásáig - másolásáig - szkenneléséig. Nagy gyakorlattal és szaktudással rendelkezünk teljes tervdokumentációk nyomtatása, reprográfiája, komplett tervdokumentációk összeállítása terén. A kis példányszámú nyomtatástól a nagyobb mennyiségű nyomtatásig, sokszorosításig jelentkező igényét rövid határidővel tudjuk teljesíteni. A nálunk megrendelhető legkisebb példányszám 1 db! Munkánkhoz megbízható és minőségi technikai hátteret biztosítunk, melyet folyamatosan fejlesztünk, bővítünk. Digitális nyomdaszolgáltatásunkat világvezető gyártók (Xerox, Canon, HP, MIMAKI, NORITSU) legkorszerűbb nyomtatóin végezzük, melyek mind a minőség, mind a teljesítmény terén kitűnő nyomatokat állítanak elő.

Tuti menü